nivea

Jógaszőnyeg

Garantált minőségű csúszásmentes matracaink vannak.

Miért jó egy saját csúszásmentes jógamatrac? 
Azért, mert motivál!  Higiénikusabb, ha a stúdiókban is a saját matracodon jógázol, bodyART-ozol. A hagyományos polifoam csúszik az álló és dinamikus gyakorlatoknál. A SelfnessCenterben mi is ezeket (Rishikesh, Asana és Sukha)a szőnyegeket használjuk, illetve tesztelünk párat a prémium kategóriákból is (Jute Pro, Samurai, Samurai Ultra). A PVC matracok 30 fokon moshatók mosógépben is, a gumisak nedves ruhával tisztíthatók. Érdemes jó minőségű matracra egyszer beruházni, és évekig tudod használni. Lehet kapni nagyon hasonlóan kinéző olcsóbb matracokat bevásárlóközpontokban, de ezek sajnos általában mégis csúsznak, mikor kicsomagolja az ember, és sokan jönnek úgy vásárolni hozzánk, hogy azokból már van pár otthon, de csúszik.

„ASANA” jóga matrac

Ára: 6.200.-Ft
Mérete: 183 x 60 cm, 4 mm vastag
Anyaga: PVC
Súly:       Kb.1,1 kg
Egyéb:   OM szimbólum van a matrac sarkában.
Mindkét oldala egyforma.

„Rishikesh Premium” jóga matrac

Ára: 7.900.-Ft
Mérete:    183 x 60 cm, 4,5 mm vastag, anyaga PVC
Súlya:      1,6 kg

A jelenleg szerintünk legcsúszásmentesebb jógamatrac. Még azt is kibírja, ha Iyengar jógán széket tesznek rá rendszeresen. Stúdiókban való használatra ez a legalkalmasabb, és legolcsóbb megoldás, kevésbé szívja magába a szagokat, felülete könnyebben lemosható, nagyon tartós. Súlyra kicsit nehezebb, mint az ASANA matrac.

Következő termékeink Öko-Tex minősítésűek

A matrac „Öko-Tex” minősítéssel rendelkezik, mely azt jelenti, hogy nem tartalmaz káros anyagokat, és környezetbarát technológiával készült. Moshatók 30 fokon mosógépben, de nagyon óvatosan kell elrendezni benne. A mosásból eredő kopásért nem vállalunk felelősséget.
Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy némely természetes gumiból készült terméknek sajátossága, az alapanyag erősebb szaga, mely szellőztetéssel elég hamar elillan.

„Jute pro” jóga matrac

Ára: 11.500.-Ft
Súlya: 1,4-1,5 kg
Mérete: 183 x 60 cm, 4 mm
Környezetbarát matrac jó tapadó képességgel.
2 anyag kombinációjából áll össze:
- felszíne Juta-szálas– ezen az oldalon jógázol
- Az alsó oldala PER műanyag alapanyagból van. (Polymer Environmental Resin)
Kombinálja a csúszásmentes matrac és a pamut szövött jóga szőnyeg előnyeit. Ideális Vinyászához és más flow irányzatokhoz.
A juta egy nagyon stabil és tartós természetes szál, mely engedi a matracot lélegezni.  A Juta és a PER kombinációja stabilitást és komfort érzetet ad.
Olíva, natúr, rózsaszín, sötétkék. Mosógépben nem mosható, nedves ruhával tisztítható
Ez a környezetbarát matrac nem tartalmaz nehézfémeket, AZO festékanyagot, formaldehidet és antisztatikus. Az Öko Tex 100-as (P1, Baby Standard) standard szerint méreganyag mentes,  Ref. szám. TPVO 043943. Nagyon jó stúdió és gyakorló matrac, nem csúszik, tartós, kopásálló. Alkalmas professzionális és magán használatra is.
A SelfnessCenter oktatói ezt a matracot használják, nagyon bevált!

„Samurai” jóga matrac

Ára: 14.500.-Ft
Méret: 183 x 60 cm x 4 mm
Súly:kb. 2,2 kg
Új fejlesztésű, gumi alapanyagú matrac, Juta-szálakkal, pamut szélekkel.
Környezetbarát matrac, megújuló anyagokból. Kiváló teljesítmény és tartósság. A természetes gumi megbízható tapadást biztosít. Remekül bírja a meleg és az izzasztó jógát. Egészséges és környezetbarát matrac, PVC, méreganyag, nehézfém, lágyítószer és festékanyag-mentes. Tisztítani nedves ruhával lehet. Mosógépben nem mosható, szárítóba se tedd. Ne tedd ki közvetlen napfénynek. Mosógépben nem mosható.

"Samurai" mat ultra

Ára: 13.500.-Ft
Méret: 183x60 cm, 4mm
Súly: 2.4 kg
A Samurai-Ultra matrac egy professzionális, két színű (rózsaszín-bordó, kék-világoskék) matrac, természetes érzettel és jó tapadással. A matrac lehetővé teszi az ászanák természetes áramlását, és ezzel egyidejűleg stabilitást és biztonságot nyújt. A két rétegű matrachoz tartozik egy erősítő, természetes rostháló a két réteg között. Nyílt cellás stukturája jó tapadást biztosít még meleg és izzasztó körülmények között is. A természetes gumi általában jobb tapadást biztosít, mint a legtöbb PVC szőnyeg. A Samurai-Ultra minden jóga stílushoz ajánlható. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a természetes gumi nem mosható, a szőnyeget csak nedves ronggyal lehet tisztítani. Környezetbarát matrac. Egészséges és környezetbarát matrac, PVC, méreganyag, nehézfém, lágyítószer és festékanyag-mentes.
Minden jógatípushoz ajánlott, még a legnagyobb igénybevételt is kiválóan bírja.

"Gold" mat  

Ára:15 000.-Ft
Méret: 183 cm x 60 cm, 4mm
Súly: 2.2 kg
ÚJ prémium matrac! A Gold mat felülete új fejlesztésű design-nal rendelkezik.
Az egyedülálló méhsejt alakú háló felszívja az izzadságot. Kiváló tapadást biztosító gumi alapanyagú matrac. A szerkezetbe beleépített poliészter háló biztosítja a matrac szívósságát, stabilitását. Egy szép matrac kiváló tapadással és szuper tartóssággal. Az új méhsejt-struktúra fantasztikus tapadást, és nedvesség-elvezetést biztosít Nem csúszik még forró, izzasztó körülmények között sem, minden jógafajtához tökéletes, nagyon tartós. Egészséges és környezetbarát matrac, PVC, méreganyag, nehézfém és festékanyag-mentes. Tisztítani nedves ruhával lehet. Ne tedd mosógépbe vagy szárítóba. Ne tedd ki közvetlen napfénynek.

"Diamond" mat 

Ára: 16 000.-Ft
Méret: 183 cm x 60 cm, 5 mm
Súly:  3.3 kg
Az új Diamond matrac felülmúlhatatlan erősségét, stabilitását és szívósságát egy hálóval megerősített két rétegű guminak köszönheti. Ez a fantasztikus színvonalú matrac hosszú életű, igényes használatra van kifejlesztve.
5 mm vastag, természetes gumi, magas szintű tompító hatással.
Fantasztikus tapadás, nyitott cellás struktúrának köszönhetően még forró és izzasztó körülmények között is csúszásmentes. Minden jógafajtához tökéletes.
Egészséges és környezetbarát matrac, PVC, méreganyag, nehézfém és festékanyag-mentes. Tisztítani nedves ruhával lehet. Ne tedd mosógépbe vagy szárítóba. Ne tedd ki közvetlen napfénynek.

Jógamatrac tartó zsák  (71 x 15 cm) 

Ára: 4.500.-Ft
(poliészter)
piros, sötétkék, citromsárga
A tetején Om szimbólummal.
Hasznos a matrachoz egyben zsákot is venni, ha bármi esélye van, hogy elviszed otthonról. Gondolj bele, ha magaddal viszed pl. nyaralni, és épp száz csomagod van, mennyivel egyszerűbb magaddal vinned egy célnak megfelelő zsákban, mintha csak a hónod alá csapnád, és útközben kicsúszna, és lepottyanna.
A 60 cm- széles matracokhoz ajánlot!

Egyéb tudni valók!

  • Minden matrac ára tartalmazza az Áfát!
  • Mosógép, hosszú körmök, szabadtéren való használat okozta sérülésekért nem vállalunk felelősséget.
  • A gumis matracok nem moshatóak mosógépben.
  • Minden matrac rendelésre érkezik, csak bemutató darab áll rendelkezésünkre.
  • Szállítás a megrendelés követően tőrténik!

Rendelés személyesen a SelfnessCenterben, vagy telefonon!

SelfnessCentert Szeged Kálvária sgt. 9-11 1.em alatt!
Teljes szívvel várunk benneteket, hamarosan találkozunk.
Tel.: Bús Mirella +36-30/73-75-971        Szűcs Ákos +36-70/331-88-91
Várunk szeretettel!
Miri&Ákos

Órarend

 

H

K

Sz

Cs

P

Szo

V

10:00

 

 

-tól

 

-tól

 

 

11:00

 

 

-ig

 

-ig

 

 

18:00

 

 

 

 

-tól

 

 

19:00

 

 

-tól

 

-ig

 

-tól

20:00

 

 

-ig

 

 

 

-ig

20:30

-tól

 

-tól

-tól

 

-tól

 

21:30

-ig

 

-ig

-ig

 

-ig

 

AKCIÓ!

Most mi hívunk meg 3 alkalomra! Keresd az ajándékkártyát! Igényeld telefonon, vagy e-mail-ben! Az ajándékkártya 3 bodyART órára jogosít!